Verwijsformulier implantologie

Voor een verwijzing kunt u het onderstaande formulier invullen. Wij nemen contact op met uw patiënt om een afspraak voor een intakegesprek in te plannen. Na dit gesprek zal, mits juist geïndiceerd, een afspraak gemaakt worden voor behandeling.
Gedurende het gehele traject wordt u per email geïnformeerd over de voortgang. Ons beleid is dat wij in nooit patiënten overnemen van verwijzend tandartsen. U ziet de patiënt na de behandeling dan ook altijd terug.

Uiteraard worden alle gegevens vertrouwelijk en volgens de richtlijnen van de AVG behandeld.


De patiënt krijgt een begroting van de behandeling mee naar huis.
De behandeling vindt onder lokale verdoving plaats volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging van Orale Implantologie (NVOI).
Na een week zien wij de patiënt terug voor nazorg en zal de periode van osseointegratie bepaald worden.

U krijgt dan als verwijzer een email met informatie over de behandeling en advies over de periode osseointegratie/plaatsen suprastructuur.
Eventueel kan u een CAD/CAM gemaakte suprastructuur (CEREC) door ons laten vervaardigen. Wij werken met het implantaatsystemen Megagen.

De tarieven zijn conform de UPT-lijsten. Normaal gesproken kost een solitair implantaat met kroon tussen de 1.800-2.000 euro. Natuurlijk geven wij in overleg garantie op onze werkstukken.


Uw gegevens
Patiëntgegevens