Behandeling van kinderen

Kinderen zijn van harte welkom in onze kliniek aan de Kuipershaven.

We doen ons uiterste best om te voorkomen dat kinderen irrationele angsten voor de tandarts ontwikkelen en nemen graag extra tijd voor hen. Wij vinden het zeer belangrijk dat kinderen in hun zorgen gerustgesteld worden en dat gaat bij hen nu eenmaal anders dan bij volwassenen. Daarom hebben wij gespecialiseerd personeel dat uitstekend met de angsten en vragen van kinderen om kan gaan.

Indien gewenst kunnen we uw kind met onze praktijk kennis laten maken met speciale wensessies. Deze sessies worden begeleid door onze preventieassistentes. In een aantal sessies wordt uw kind voorbereid op een tandheelkundige behandeling. Op een leuke en kinderlijke manier wordt er uitgelegd wat er gaat gebeuren en hoe het kind daar mee om kan gaan. Natuurlijk gebeurt het wel eens dat iets pijn doet, maar als een kind dit van te voren weet is de angst er vaak al een beetje uit.

Neem van te voren gerust een kijkje in onze praktijk en laat u informeren door een van onze medewerkers. Op deze site staat meer informatie over het gebit van kinderen.